Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
Instagram@ateliersarahverlinden

© 2019 by Sarah Verlinden​. Proudly created with Wix.com

Zwaan met kroontje - Babygirl deco

Ik werd geïnspireerd door een blogpost van BurdaStyle. Ik zag deze lieve zwaan met sluier en kroontje. Ik besloot deze te maken voor de kamer van onze kleine meid. Ik nam een kijkje in mijn lade met stofjes en vond wat ik nodig had.In de foto: Zwaan knuffel DIY Burda 08/2019 Link


De zwaan heeft iets romantisch, lief, en zacht. Perfect ter decoratie op onze babykamer.

In de foto: Als materiaal gebruikte ik tule, vinyl, pluimpjes, gouden naaigaren, en een stevig, wit katoen.


Ik gebruikte niet alle delen van het originele patroon en paste het hier en daar wat aan. De werkwijze is eenvoudig. Het patroon kun je printen en overnemen op de stof en vinyl. Naai de verschillende stofdeken in elkaar.

Ik naaide enkele pluimpjes op de vleugels met een kleine zigzag steek. De snavel en kroon zijn gemaakt van gouden vinyl. De ogen zijn geborduurd met gouden naaigaren. Nadat ik de zwaan had opgevuld met kussen vulling werkte ik de randen af met een feston steek.

Het resultaat is een lieve knuffel die heel mooi staat op onze babykamer.


Ik kijk al uit naar mijn volgende baby project!


Sarah x

4 keer bekeken